Įpūtė per 4 promiles
Įkelta:
2023-04-18
Nuotrauka
sustabde
Nuotraukos autorius:
Tauragės apskrities policijos nuotrauka
informacija@taurageszinios.lt
A
A

Pirmadienį sustabdytas Tauragės gatvėmis važinėjęs neblaivus vyras.

Tauragės apskrities policijos feisbuke skelbiama, kad policijos pareigūnams saugumas keliuose yra didžiausias prioritetas. Deja, kai kurie vairuotojai prie vairo sėda apsvaigę nuo alkoholio, yra neatsakingi, nepaiso Kelių eismo taisyklių reikalavimų, kelia didžiulę grėsmę sau ir kitiems eismo dalyviams.

Balandžio 17 d., maždaug 20.52 val., Tauragėje, Gedimino gatvėje, budrus Tauragės miesto gyventojas pastebėjo po kelią iš vienos eismo juostos į kitą įtartinai manevruojantį automobilį „VW Passat“.

Nepabūgęs akivaizdžiai neblaivaus vairuotojo, blokuodamas kelią ir naudodamas garsinį signalą, priverstinai sustabdė šį minėtą automobilį, atidarė jo dureles, iš užvedimo spynelės ištraukė automobilio raktelius ir apie tai nedelsiant pranešė policijos pareigūnams.

Paaiškėjo, kad prie automobilio „VW Passat“ vairo sėdėjusiam tauragiškiui, gimusiam 1986 m., alkoholio matuokliu buvo nustatytas 4,03 promilės girtumas. Šis asmuo teisės vairuoti net nebuvo įgijęs.

Pareigūnai dėl šio atvejo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

„Policija vis dažniau sulaukia pilietiškų gyventojų pranešimų apie neblaivius vairuotojus, sėdančius prie vairo. Ačiū jums! Norime paskatinti žmones būti atsakingais eismo dalyviais, todėl raginame gyventojus nesėsti už automobilio vairo, esant neblaiviems ir neleisti to daryti kitiems asmenims. Taip pat turint įtarimų, kad transporto priemonę vairuoja galimai neblaivus asmuo, apie tai nedelsiant praneškite policijos pareigūnams“, – rašoma policijos feisbuke.

Nuotrauka
policija
Lietuvos policijos nuotrauka
Įkelta:
prieš 1 valanda
Kaip informuoja Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, policijos pareigūnai, užtikrindami eismo saugumą ir mažindami eismo įvykių skaičių, spalio mėnesį Tauragės apskrities aptarnaujamoje teritorijoje vykdys šias prevencines priemones:
Nuotrauka
cigaretės
Lietuvos policijos nuotraukos
Įkelta:
prieš 20 valandų
Rugsėjo 28 d. policijos pareigūnai patruliuodami, Tauragės r., Vaidatonių k., patikrinimui sustabdė automobilį „Opel Vivaro“, kurį vairavo vyras, gimęs 1978 m. Patikrinimo metu, policijos pareigūnai automobilio bagažinėje aptiko kartonines dėžes, kurių turinys nustebino. Dėžėse vyras vežė 25 000 cigarečių pakelių „MINSK“,kurios nepaženklintos Lietuvos Respublikos vyriausybės nustatyta tvarka. Visų šių cigarečių pakelių vertė viršija 112 tūkst. eurų
Nuotrauka
policija
Lietuvos policijos nuotraukos
Įkelta:
2024-09-06
Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, 2024 m. rugsėjo 5 d. pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d.
Nuotrauka
pinigai eurai
Asociatyvi pexels.com nuotrauka
Įkelta:
2024-08-02
Naujausiuose prokuratūros pateiktuose teismui civiliniuose ieškiniuose prašoma iš trijų Prienų, Ignalinos ir Tauragės rajonų savivaldybių tarybų narių priteisti nepagrįstai jiems išmokėtas išmokas. Tyrimus atlikę viešojo intereso gynimo skyrių (VIGS) prokurorai siekia, kad šie politikai į savivaldybių biudžetus grąžintų daugiau nei 40 tūkst. eurų.
Nuotrauka
policija
Lietuvos policijos nuotrauka
Įkelta:
2024-08-01
Trečiadienį, 2024 m. liepos 31 d., apie 6.30 val. Šilutės mieste esančiame parke, netikėtai prie 69-erių metų moters priėjęs nepažįstamas asmuo, trenkė jai stikliniu buteliu į galvos sritį ir pasišalino. Užpulta moteris dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą.
Nuotrauka
poliija
Įkelta:
2024-07-10
Daugiau, nei 30 metų Juozas Ravinis dirbo nusikaltimų vietose, kruopščiai analizuodamas ir atpažindamas pirštų atspaudus, pėdsakus. Dabar šis patyręs ekspertas iš kriminalistinių tyrimų srities perėjo į Lietuvos policijos mokyklos (toliau – LPM) auditorijas. Jau beveik metus LPM dirbantis Policijos veiklos skyriaus (toliau – PVS) vyriausiasis specialistas savo žinias perteikia naujajai policijos pareigūnų kartai.
Nuotrauka
policija
Lietuvos policijos nuotrauka
Įkelta:
2024-07-01
Tauragės apskrities policijos pareigūnai informuoja apie prevencines priemones, kurias vykdys liepos mėnesį. Policijos pareigūnai, užtikrindami eismo saugumą ir mažindami eismo įvykių skaičių, liepos mėnesį Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje vykdys šias prevencines priemones:
Nuotrauka
teismas
Įkelta:
2024-06-28
Nuo 2024 m. liepos 1 d. įsigaliojus naujai Lietuvos Respublikos apylinkių teismų veiklos teritorijų įstatymo redakcijai, įgyvendinami apylinkių teismų ir jų rūmų veiklos pokyčiai apjungiant ar perskirstant teismų veiklos teritorijas.
Nuotrauka
policija
Lietuvos policijos nuotrauka
Įkelta:
2024-06-27
Nuo birželio 17 dienos, policijos pareigūnai vykdė net dešimt dienų trunkančią sustiprintą vairuotojų blaivumo ir apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų ir greičio kontrolę, daug atidžiau stebėjo eismo dalyvius ir siekė išaiškinti šiurkščius ir pavojų saugiam eismui keliančius Kelių eismo taisyklių pažeidimus.
Nuotrauka
policija
Lietuvos policijos nuotrauka
Įkelta:
2024-06-26
Teisės vairuoti neturintis vyras, sėdęs prie automobilio vairo, bandė išvengti susitikimo su policijos pareigūnais, tačiau jo bandymas buvo nesėkmingas.
Nuotrauka
taryba
„Tauragės žinių“ archyvo nuotrauka
Įkelta:
2024-06-21
Atliekant ikiteisminius tyrimus dėl galimo savivaldybių tarybos narių piktnaudžiavimo panaudojant lėšas, skiriamas jų, kaip tarybos narių, veiklos išlaidoms apmokėti, buvo gauta duomenų, leidžiančių pagrįstai įtarti, jog buvęs Tauragės rajono savivaldybės tarybos narys Vilmantas Liorančas galimai piktnaudžiavo tarnybine padėtimi, disponavo suklastotais dokumentais bei apgaulingai tvarkė savo valdomos įmonės finansinę apskaitą.
Nuotrauka
teismas
„Tauragės žinių“ archyvo nuotrauka
Įkelta:
2024-06-12
2023 m. birželio 29 d. priimtas Lietuvos Respublikos apylinkių teismų įsteigimo ir jų veiklos teritorijų nustatymo įstatymo Nr. I-2375 pakeitimo įstatymas Nr. XIV-2136 (toliau – Pakeitimo įstatymas), kuriuo nuo 2024 m. liepos 1 d. keičiamos apylinkių teismų (išskyrus Vilniaus miesto apylinkės teismą, Telšių apylinkės teismą ir Plungės apylinkės teismą) struktūros ir jų veiklos teritorijos.
Nuotrauka
policija
Įkelta:
2024-05-31
Gegužės 28 d. apie 11.50 val. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai patruliuodami Tauragėje, Gedimino g., sustabdė automobilį ,,MB“ dėl KET 196 p. pažeidimo (asmuo vairavo automobilį neprisisegęs saugos diržo).
Nuotrauka
kontra
Lietuvos policijos nuotraukos
Įkelta:
2024-05-29
Kaip informuoja Tauragės apskrities policija, penktadienį, gegužės 24 d., apie 18.05 val. Šilalės rajone, ties Prienų kaime, kelyje Vilnius–Kaunas-Klaipėda, patruliuodami Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Toyota Avensis“, kurį vairavo vilnietis, gimęs 1981 m.