Modernūs lietaus nuvedimo sistemų sprendimai
Įkelta:
2024-08-07
Nuotrauka
stogas
,
Nuotrauka
stogas
Nuotraukos autorius:
Jei namo stoge ar fasade vyrauja stačiakampiai ar minimalistinio stiliaus elementai - puikiai tiks stačiakampe puse sumontuota sezono naujiena – universalioji „Siba Tech“ lietaus sistema.
,
Nuotrauka
stogas
Nuotraukos autorius:
Unikali, hibridinė „Siba Tech“ lietaus sistemos latakų forma ir pagilinta talpa suteikia laisvę rinktis dizainą, užtikrina geresnę apsaugą nuo perpylimo stiprios liūties metu bei geresnį apnašų išsiplovimą.

Kiekvienam namui būtina lietaus vandens nuvedimo sistema. Galima rinktis tradicinę sistemą, bet ne visada ji suderinama su moderniais architektūriniais sprendimais. Tokiu atveju patartina rinktis inovatyvią, prie namo formų lengvai pritaikomą „Siba Tech“ arba net paslėptą lietaus nuvedimo sistemą, kuri akiai nepastebima, tačiau savo funkcijas atlieka nepriekaištingai ir leidžia įgyvendinti drąsiausias namo eksterjero idėjas.

Lietaus vandens nuvedimo sistemoms – geriausios medžiagos

Lietaus vandens nuvedimo sistemos elementų lietvamzdžių, latakų ir kt. montavimu užbaigiami stogo dengimo darbai. Lietaus nuvedimo sistemomis ne tik nuteka lietaus ar tirpstančio sniego vanduo nuo stogo – jos pastato fasadui suteikia užbaigtos konstrukcijos išvaizdą. Renkantis lietaus nuvedimo sistemą visuomet rekomenduojama atsižvelgti į skardos storį, pasidomėti, ar latakai ir lietvamzdžiai nudažyti iš abiejų pusių. Pavyzdžiui, jei lietvamzdžio vidinis paviršius padengtas tik gruntu – gaminys netinkamas eksploatuoti lauko salygomis. Žiemą, lietvamzdžių ir latakų viduje kaupiantis ledui, tinkamai nepadengtas plienas greitai pažeidžiamas, atsiranda mikroįtrūkimai, prasideda korozija – trumpėja lietvamzdžių tarnavimo laikas.

Tobulindami lietaus nuvedimo sistemas, skandinavų gamintojo „Ruukki“ projektuotojai naudojasi savo per daugiau nei šimtmetį, t.y. nuo 1923 metų, sukauptą geriausią patirtį. Šios įmonės pagamintos lietaus nuvedimo sistemos veiksmingai saugo pastatų fasadus visoje Europoje.

„Ruukki“ lietaus nuvedimo sistemos  tinka visų tipų stogo dangoms, nesvarbu ar tai būtų plieninė, čerpių, šiferio, bituminė ar bet kuri kita stogo danga. Sistemas sudaro įvairių spalvų ir dydžių latakai, lietvamzdžiai, laikikliai ir priedai. Lašas po lašo vanduo ir akmenį pratašo, todėl „Ruukki“ lietaus nuvedimo sistemos gaminamos iš geriausių, draugiškų aplinkai medžiagų:  karštojo cinkavimo metodu padengto 0,60 mm storio specialios markės, itin tvirto plieno, apsaugoto „GreenCoat RWS“ polimeru, ypač atspariu ultravioletiniams spinduliams, rūgštims, apnašų susidarymui bei mechaniniam poveikiui. Šiuo metu „Ruukki“ lietaus sistemų asortimente yra trys skirtingiems poreikiams pritaikyti sprendimai: „tradicinė“ apvalioji sistema, paslėptųjų latakų lietaus sistema, bei šio sezono naujiena – universalaus dizaino gilių latakų sistema „Siba Tech“.

Populiariausios iš jų, t.y. „tradicinės“ apvaliosios formos lietaus nuvedimo sistemos yra dažomos devyniomis skirtingomis spalvomis. Dviejų dydžių, t.y. 125/90 mm bei 150/100 mm apvalias sistemas galima pritaikyti įvairiems architektūriniams sprendimams, tiek naujiems, tiek renovuojamiems pastatams.

Nuotrauka
stogas
Jei namo stoge ar fasade vyrauja stačiakampiai ar minimalistinio stiliaus elementai - puikiai tiks stačiakampe puse sumontuota sezono naujiena – universalioji „Siba Tech“ lietaus sistema.

Atsižvelgia į naujausias architektūrines tendencijas

„Tendencija, kai stogo danga naudojama ir fasadui, sparčiai populiarėja ne tik Lietuvoje ar mūsų kaimyninėse valstybėse, bet ir Australijoje, Kanadoje, JAV bei kitose užsienio šalyse. Įgyvendinant tokio dizaino projektus, gana dažnai sulaukiama klausimų dėl stogo ir fasado plokštumų jungčių bei vandens nuvedimo“, – pasakoja „Ruukki Products“ AS rinkodaros vadovas Baltijos šalims Mantas Grigaliūnas.

Šios tendencijos paskatino įmonę „Ruukki“ sukurti modernią ir efektyvią paslėptą lietaus nuvedimo sistemą. Nesvarbu ar pastato fasadui bus naudojama plieninė stogo danga, ar fasadas bus tinkuotas, plytų, lentelių, ar kitokios apdailos, paslėpta lietaus nuvedimo sistema puikiai tinka visuose objektuose, kuriuose norime estetiškai sujungti stogą be karnizo su pastato fasadu.

Tokios sistemos lietvamzdžiai saugiai paslėpti fasado konstrukcijoje, o vieninteliu matomu visos sistemos elementu yra latakų uždangos, kurios tvirtinamos prie specialiai tam skirto pagrindo ir garantuoja didesnį atsparumą vėjui ir visos sistemos standumą. Uždangos gali būti padengtos vienu iš dviejų patvarių „Ruukki 50 Plus“ arba „Ruukki 40“ kokybės klasės padengimų, bei 4 madingų spalvų: RR2H3 antracito, RR23 tamsiai pilkos, RR33 juodos ar RR22 pilkos. Todėl sistemą galima puikiai pritaikyti prie stogo ir fasado apdailos.

Nuotrauka
2
Įsirengus paslėptą „Ruukki“ lietaus nuvedimo sistemą, iš išorės jokių lietvamzdžių ar latakų nepastebėsime. Šis sprendimas puikiai tinka ne tik ieškantiems maksimalios estetikos, bet ir moderniems projektams, kur stogo karnizas neišsikiša už fasado plokšt

„Ruukki“ paslėpta lietaus sistema išsiskiria ir ypač tvirtais latakų laikikliais, suteikiančiais galimybę reguliuoti uždangų padėtį horizontaliai, užtikrinti reikiamus tarpus vėdinimui. Sistemoje naudojami efektyviai vandenį nuvedantys plieniniai didelio skerspjūvio (150 mm) pusapvaliai lietaus latakai, 110 mm PVC lietvamzdžiai, kurie paslepiami lietvamzdžio izoliacijos elementuose, fasado konstrukcijoje. Vamzdžių izoliacija yra stačiakampės formos, tad juos patogu sujungti su pastato šilumos izoliacijos sluoksniu, nereikia naudoti sandarinimo putų, nenusidaro šalčio tiltai.

Sezono naujiena - „Siba Tech“  – universalaus dizaino gilių latakų sistema

Dviejų formų – apvalaus ir stačiakampio latakų derinys suteikė galimybę „Ruukki“ specialistams sukurti „Siba Tech“ – universalią, talpesnę ir sandaresnę latakų sistemą („Siba“ –  „Ruukki Construction“ Oy priklausantis prekės ženklas). Tai leidžia idealiai parinkti lietaus nuvedimo sistemą pagal kiekvieno namo poreikius.

„Siba Tech“ latakai yra didesnės talpos, dviejų formų derinio dėka jie yra gilesni, našesni, palyginus su kitomis rinkoje siūlomomis sistemomis, o jų naudingoji talpa yra maždaug 13 proc. didesnė nei 135 mm dydžio apvalių giliųjų latakų sistemų. Išskirtinė latakų forma ir iš vieno lakšto suformuoti, ilgesnį kampai leidžia užtikrinti geresnį pralaidumą, efektyvesnį išsiplovimą. Tokiuose latakuose sąnašos turi mažiau galimybių užstrigti, palyginus su įprastais stačiakampiais latakais, taip pat pagerėjo elementų patvarumas ir estetika. Ši sistema puikiai tinka ir gyvenamiesiems, ir viešosios paskirties pastatams.

Nuotrauka
stogas
Unikali, hibridinė „Siba Tech“ lietaus sistemos latakų forma ir pagilinta talpa suteikia laisvę rinktis dizainą, užtikrina geresnę apsaugą nuo perpylimo stiprios liūties metu bei geresnį apnašų išsiplovimą.

 „Siba Tech“ sistema –  galimybė rinktis stačiakampes arba apvalias formas (priklausomai nuo to, kuria puse bus įtvirtintas latakas), o tai reiškia, kad sistemos estetiką kiekvienam namui galima parinkti individualiai. Pavyzdžiui, jei stogo danga yra lygesnių formų, fasade vyrauja stačiakampiai ar minimalistinio stiliaus elementai - puikiausiai tiks stačiakampe puse sumontuota „Siba Tech“ sistema, derinama su stačiakampiais lietvamzdžiais. Platus latakų laikiklių pasirinkimas leidžia nepaprastai lengvai parinkti optimalų sprendimą bet kokio tipo stogui ir dangai. Latakų kraštai užlenkti į vidų – tai suteikia dar daugiau standumo, geresnė apsauga nuo sniego, ledo nuošliaužų ir korozijos.

Visi  „Ruukki“ siūlomų lietaus nuvedimo sistemų elementai – lietvamzdžiai, lietaus latakai, alkūnės, įlajos, laikikliai, apkabos, kitos dalys bei aptarnavimo patogumą užtikrinantys priedai – yra geometriškai tikslūs, tvirti ir lengvai sumontuojami.

„Ruukki“ visoms plieninėms lietaus nuvedimo sistemoms suteikia 20 metų garantiją. Šios lietaus nuvedimo sistemos yra atsparios nepalankioms įvairių metų laikų sąlygoms, joms beveik nereikalinga priežiūra – tereikia sezoniškai išvalyti latakus nuo lapų ar kt. sąnašų.

Užs. nr. 116

Nuotrauka
akis
Įkelta:
2024-09-13
Nosies operacija, dar vadinama rinoplastika, yra viena iš populiariausių plastinės chirurgijos procedūrų pasaulyje. Ši operacija nėra vien tik dėl estetikos; tai asmeninis sprendimas, kurį dažnai lemia įvairūs veiksniai – nuo estetinio pasitenkinimo iki funkcinės sveikatos gerinimo. Rinoplastika gali būti svarbus žingsnis, padedantis žmonėms pasijusti geriau ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Tad kodėl žmonės renkasi nosies operaciją ir kaip ji gali pakeisti jų gyvenimą?
Nuotrauka
roletai
Įkelta:
2024-09-09
Ar dažnai jaučiatės stebimi, kai esate savo namuose? Ar triukšmas iš gatvės trukdo atsipalaiduoti po ilgos dienos? Šiuolaikiniame pasaulyje, kai privatumas ir ramybė tampa vis svarbesni, kasetiniai roletai yra idealus sprendimas, padedantis sukurti komforto ir saugumo pojūtį. Šie roletai ne tik blokuoja nepageidaujamus žvilgsnius, bet ir efektyviai mažina triukšmą, taip užtikrindami, kad jūsų namai būtų tikra oazė.
Nuotrauka
lova
Įkelta:
2024-09-04
Dvigulės lovos, kaip taisyklė, dažniausiai papuošia suaugusiųjų miego kambarius, o viengulės – įprastai integruojamos vaiko kambaryje. Ieškodami vaikui skirtos lovos, tėveliai dažniausiai žvalgosi specialiai vaikams subalansuotų lovų asortimente. Visgi, dažnai tai yra esminė klaida lydinti vaikiškos viengulės lovos pasirinkimo procesą. Tėvai, ieškodami vaikiškos lovos, neretai padaro ir kitų neapdairių klaidų, dėl kurių įsigytas pirkinys visiškai nepateisina lūkesčių, o kartais reikalauja ir papildomų išlaidų, kitaip tariant, naujos lovos įsigijimo. Kokios klaidos dažniausiai daromos perkant vaikišką viengulę lovą ir kaip jų išvengti?
Nuotrauka
tinkas
Įkelta:
2024-09-04
Įvairių paviršių tinkavimas – labai svarbus ir greičiausiai neišvengiamas statybinių darbų etapas. Siekiant sėkmingų ir produktyvių tinkavimo darbų, labai svarbu pasirinkti ne tik tinkamą tinkavimo techniką, bet ir optimalų tinkavimo mišinį. Tinkavimo mišiniai turi būti pritaikyti prie konkrečių darbo sąlygų, nes, pavyzdžiui, lauko aplinkoje reikia naudoti didesnį atsparumo lygį įvairiems aplinkos veiksniams turintį gaminį. Taip pat svarbu atsižvelgti į pačių darbų pobūdį ir pagal tai pasirinkti ne bet kokį, o su tinkuojamu paviršiumi suderintą tinkavimo mišinio variantą. Ieškant ne standartinio tinkavimo mišinio, o gaminio, kuris yra papildytas specifinėmis savybėmis, nereikėtų pamiršti ir jo sudėties. Kai kurie tinkavimo mišiniai yra su tam tikrais priedais, kurie padeda sukurti geriau sukimbantį ar, sakykim, aplinkos poveikiui labiau atsparų galutinį produktą. Trumpai tariant, tinkavimo mišinius reikia rinktis ne atmestinai, o kruopščiai ir atsakingai, nes tinkamai pasirinktas gaminys statybinėms konstrukcijoms suteikia labai daug naudos. Kokios?
Nuotrauka
katė
Įkelta:
2024-09-04
Visi puikiai žinome, jog mūsų keturkojai draugai, o ypač katės, turi itin išrankų skonį, kuriam įtikti yra be galo sunku. Priėjusios prie maisto dubenėlio, katės moka aiškiai parodyti, ar jame esantis turinys joms kelia apetitą, ar tokiu valgiu galime gardžiuotis patys. Visgi, reikėtų suprasti, kad kiekvieno šeimininko pareiga savo katei išrinkti ne tik apetitą keliantį, ypatingai gardų, bet ir vertingomis, sveikatai naudingomis receptūromis praturtintą maistą. Advance kačių maistas – gardus, puikiomis receptūromis išsiskiriantis pašaras, kurio kokybę patvirtina ne tik teigiami kates auginančių žmonių atsiliepimai, bet ir atlikti moksliniai tyrimai. Kuo ypatingas šis maistas ir kokią naudą jis teikia pagrindinėms degustatorėms  – katėms?
Nuotrauka
implantai
Įkelta:
2024-09-04
Dantų implantais galima efektyviai atkurti trūkstamus dantis ir visas, jiems būdingas funkcijas. Dantų implantai yra laikomi žymiai pažangesne, kokybiškesne ir išvaidesne dantų protezų alternatyva, kurios beveik neįmanoma atskirti nuo natūralaus danties. Kaip ir dantų protezai, dantų implantai gali būti pačių įvairiausių rūšių. Ilgą laiką dantų implantacijai dažniausiai būdavo naudojami titano sudėtimi pagrįsti implantai. Visgi, šiomis dienomis pacientai, kurie siekia pačio geriausio dantų implantavimo rezultato, įprastai renkasi dar pažangesnę dantų implantų versiją – cirkonio keramikos implantus, dar kitaip vadinamus bioimplantus. Pagrindinė ypatybė, kuria bioimplantai išsiskiria iš kitų dantų implantų rūšių – puikus suderinamumas su žmogaus organizmu. Kitaip nei kitos dantų atkūrimo priemonės, cirkonio keramikos implantai savo sudėtyje visiškai neturi metalo. Būtent dėl šios priežasties odontologijoje jie yra laikomi ne tik estetiškiausia, bet ir pačia saugiausia dantų implantų rūšimi. Vis tik, cirkonio implantai yra dar sąlyginai neseniai atsiradusi implantų rūšis, todėl kai kuriuos pacientus šiek tiek neramina jų tarnavimo trukmė. Aptarkime, kokia tarnavimo trukme pasižymi šios dantų atkūrimo priemonės ir kokiais būdais ją galima prailginti?
Nuotrauka
nuotrauka
Įkelta:
2024-08-22
Prekybos tinklas „Lidl“ savo darbuotojų vaikus džiugins rugsėjo 1-osios progai skirtomis dovanomis – išdalins daugiau nei 1300 mokyklinių rinkinių, kuriuos sudaro sėkmingai mokslo metų pradžiai reikalingos priemonės. Tokia iniciatyva siekiama ne tik pasveikinti kolegų atžalas su naujų mokslo metų pradžia, bet ir prisidėti prie lengvesnės darbuotojų kasdienybės, ruošiant vaikus į mokyklą ar darželį.
Nuotrauka
Kompas
Įkelta:
2024-08-21
Vis labiau populiarėjant internetiniams lošimams, žaidėjai Lietuvoje ir visame pasaulyje vis dažniau ieško patikimų platformų, kuriose galėtų žaisti mėgstamus kazino žaidimus. Internetinių kazino žavesys neabejotinas – patogumas, platus žaidimų asortimentas ir galimybė laimėti didelius pinigus patogiai įsitaisius namuose. Tačiau šis augantis populiarumas pritraukė ir nesąžiningus operatorius, norinčius išnaudoti nieko neįtariančius žaidėjus. Taigi, kaip sužinoti, ar internetiniame kazino saugu žaisti? Štai keletas svarbiausių aspektų, į kuriuos reikėtų atsižvelgti.
Nuotrauka
Korta
Įkelta:
2024-08-21
Kortų žaidimai jau daugelį amžių yra mėgstama pramoga, peržengianti kultūros ir geografijos ribas. Šie žaidimai, kuriuose dažnai derinami įgūdžių, strategijos ir sėkmės elementai, suteikia begalę pramogų ir socialinio bendravimo. Kai kurie kortų žaidimai sulaukė didžiulio populiarumo visame pasaulyje ir tapo pagrindiniais namų, kazino ir internetinių žaidimų platformų žaidimais. Šiame straipsnyje apžvelgiami kai kurie populiariausi kortų žaidimai pasaulyje, pabrėžiama jų kilmė, taisyklės ir priežastys, kodėl jie žavi milijonus žaidėjų.
Nuotrauka
fasada
Įkelta:
2024-08-13
Lietuvos statybinių medžiagų  rinkoje poliuretano putos dar gana naujas produktas. JAV ir Vakarų Europoje jis žinomas seniai,  tai patikrintas ir patikimas šiltinimo būdas. Daug kam kyla klausimas, kuo šiltinimas poliuretano putomis  skiriasi nuo mums įprasto šiltinimo akmens vatos plokštėmis ar polistireniniu putplasčiu? Skirtumų yra nemažai.
Nuotrauka
tele2
Įkelta:
2024-08-07
Lietuvoje nebelieka 3G ryšio – operatorius „Tele2“ tęsia atsisveikinimą su nebeaktualia technologija. Dr. Evaldo Stankevičiaus, „Tele2“ tinklo planavimo ir strategijos vadovo, teigimu, išankstinio mokėjimo korteles naudojantiems klientams ypač svarbu kuo greičiau atsinaujinti senus telefonus. Juos šalyje vis dar naudoja tūkstančiai žmonių.
Nuotrauka
spa
Įkelta:
2024-08-01
Kas gi maloniau už atpalaiduojančią vonią po darbingos savaitės? Jūsų laikas namuose gali būti vertas net ir jaukiausios SPA šventovės vardo – tereikia pagalvoti, kaip savo vonios kambarį galite padaryti patrauklesnį sau.
Nuotrauka
nuotrauka
Įkelta:
2024-07-30
„Lidl Lietuva“ pristato išskirtinę poziciją – kviečia prisijungti prie mobilių darbuotojų komandos. Šie darbuotojai turės galimybę dirbti įvairiose parduotuvėse ir bus atsakingi už prekių iškrovimą, išdėliojimą parduotuvėse, pirkėjų aptarnavimą kasoje ir kitas užduotis, kurias įprastai atlieka parduotuvėse dirbantys kolegos. Dinamiškas darbas skirtingose „Lidl“ parduotuvėse, pažintys su įvairiais kolektyvais – tai tik keli šios pozicijos privalumai.
Nuotrauka
virtuve
Asociatyvi pexels.com nuotrauka
Įkelta:
2024-07-29
Pasirinkę tinkamą techniką bei geriausius prietaisus savo virtuvei, galite pagerinti maisto ruošimo patirtį ir palengvinti įvairius procesus. Viskas pasidarys efektyviau, maloniau ir taupys ne tik laiką, bet ir jėgas. Šiuolaikinėse virtuvėse naudojami inovatyvūs prietaisai ir išmaniosios (SMART) technologijos, sprendžiančios įvairius galvosūkius. Mūsų gidas padės jums susiorientuoti, kokius prietaisus, būtina turėti ir kaip ją rinktis, kad susikurtumėte virtuvę, kuri būtų ir funkcionali, ir stilinga. Daugiausiai dėmesio skirsime konkrečią funkciją turinčiai technikai.
Nuotrauka
lidl
Įkelta:
2024-07-26
„Lidl Lietuva“ išlaiko lyderystę ir siūlo aukščiausius atlyginimus tarp didžiausių šalies prekybos tinklų. Antrojo šių metų ketvirčio darbuotojų užmokesčio vidurkis įmonėje „Lidl Lietuva“ prieš mokesčius siekė 2199,84 eurus. Kaip prekybos tinklui pavyksta siūlyti ir žemas kainas, ir aukštus atlyginimus bei kokiomis dar naudomis gali džiaugtis „Lidl“ komandos nariai, pasakoja Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.
Nuotrauka
darbas
Asociatyvi pexels.com nuotrauka
Įkelta:
2024-07-22
Grįžimas į darbo rinką po pertraukos yra ir įdomus, ir bauginantis. Visai nesvarbu, ar karjeros pertrauką lėmė šeimos pagausėjimas, noras atrasti save ar kitos asmeninės priežastys, norint sugrįžti į darbo rinką reikės tiek iniciatyvumo, tiek ir strateginio planavimo. Pateikiame kelias veiksmingas strategijas, kurios padės sėkmingai grįžti į darbo rinką.
Nuotrauka
lidl
Įkelta:
2024-07-18
Iš emigracijos į tėvynę grįžusiai šiaulietei Gintarei prekybos tinklas „Lidl“ tapo pirmąja darboviete Lietuvoje. Kaip sako pati Gintarė, kandidatuoti į pardavėjos poziciją ją paskatino vakarietiška įmonės kultūra, dinamiškas darbas ir galimybė nuolat tobulėti. Parduotuvės vadovė dalijasi savo karjeros istorija, įvardija darbo privalumus ir kviečia prisijungti prie „Lidl“ parduotuvių vadovų ir pavaduotojų komandos.
Nuotrauka
nuotrauka
Įkelta:
2024-07-09
Vasara daliai studentų – pats darbymetis. Kai kurie jų atradę daugiau laisvo laiko nuo mokslų skuba užsidirbti ir įgyti naudingos patirties, o rudenį vėl grįžti į universitetų suolus. Tačiau sėkminga studento Granto patirtis prekybos tinkle „Lidl“ liudija – jei darbdavys lankstus, galima sėkmingai dirbti ir prasidėjus mokslo metams. Kokias darbo sąlygas studentams siūlo „Lidl“ ir kuo labiausiai džiaugiasi čia dirbantys jaunuoliai?
Nuotrauka
tepalai
Įkelta:
2024-07-02
Automobilių tepalai – tai tarsi automobilio kraujas, užtikrinantis variklio veikimą sklandžiai ir be gedimų. Tačiau, kaip ir daugelio kitų techninių sričių atveju, apie tepalus sklando daugybė mitų. Ką iš tikrųjų reikia žinoti apie automobilių tepalus? Šiame straipsnyje aptarsime dažniausiai pasitaikančius mitus ir pateiksime faktus, kurie padės jums geriau suprasti tepalų svarbą ir jų poveikį jūsų automobilio varikliui.
Nuotrauka
lidl
Įkelta:
2024-06-28
Tyrimai rodo, kad saugumo jausmas darbe, kurį užtikrina sąžiningai mokamas atlyginimas, plačios karjeros galimybės ir pozityvi aplinka, tiesiogiai prisideda prie didesnės darbuotojų motyvacijos ir pasitenkinimo darbu. Stabiliai ir užtikrintai besijaučiantys kolektyvo nariai yra lojalesni bei geriau atlieka savo kasdienes užduotis. Ekspertai pasakoja, kokių veiksmų turėtų imtis darbdaviai, norintys, kad jų darbuotojai jaustųsi saugūs ir užtikrinti.
Nuotrauka
lidl
Įkelta:
2024-06-27
Rita visą gyvenimą svajojo dirbti prekybos srityje, todėl tik pamačiusi naujienas apie „Lidl“ veiklos pradžią Lietuvoje, be jokių abejonių nusprendė užpildyti anketą ir kandidatuoti į laisvą poziciją. Pradėjusi dirbti kaip pardavėja, moteris „Lidl“ prekybos tinkle skaičiuoja jau aštuonerius metus, o penkerius iš jų eina vadovaujamas pareigas. Šiuo metu „Lidl“ parduotuvei Kaune, Raudondvario pl., adresu Ežero g. 3, vadovaujanti Rita sako, kad šios pareigos padėjo jai augti ne tik profesinėje srityje, bet prisidėjo ir prie teigiamų asmenybės pokyčių.